Sağ kanadın önemli partilerinden biri olan Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici referandum sürecinde partilerinin nasıl davranacağıyla ilgili mesajar verdi.

Türkiye için önemli bir kararın arefesinde olduklarını açıklayan Destici, Büyük Birlik Partisi’nde kararı tek adamın vermediğini, istişare edilerek karar alındığını ve talimatla iş yapmayacaklarını açıkladı. Bu süreçte karar verme aşamasında olduklarını belirten Destici ortak akıl ile hareket ederek en uygun kararı vereceklerini belirtti.

Türkiye’nin geleceğini etkileyecek olan referandum sürecinde şahsi çıkar ve menfaatlerle hareket etmeyeceklerini, burada verilecek kararın memleket meselesi olduğunu belirten Destici, Evet veya Hayır çıkarsa artıları ve eksileri tarttıklarını belirtti. Önümüzdeki günlerde Merkez Karar Yönetim Kurulu’nu (MKYK) toplayarak son kararı vereceklerini belirten Destici Türkiye’nin genel meseleleri üzerine de yorumlarda bulundu. Avrupa Birliği’nin Türkiye’yi asla kabul etmeyeceğini, Türkiye’nin çabasının boşa olduğunu belirtti.

Ekonominin de gitgide kötüye gittiğini açıklayan Destici, kısa vadeli hareketlerin çözüm olmayacağını uzun vadede atılacak önemli adımların ülke ekonomisine katkıda bulunacağını belirtti.,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir