Bugün akşam saatlerinde kentin en işlek bulvarlarından biri olan Anadolu Bulvarı‘nda meydana gelen kaza Ankara’nın doğu-batı ve kuzey-güney bütün trafiğini etkiledi.

Bugün akşam saatlerinde Anadolu Bulvarı‘nda makas atarak ilerleyen ve kimliği henüz belirlenemeyen 06 FB 3798 plakalı aracın sürücüsü önce yol kenarında çiçek ekimi yapan işçilerin arasına daldı, ardından da bir kamyonete çarparak durabildi.  Aracın çarpmasıyla yola savrulan işçilerden biri hayatını kaybederken olay yerine hemen ambulans sevk edildi. Polis ekipleri de hızla olay yerine gelerek gerekli önlemleri alırken kaza nedeniyle Anadolu Bulvarı’nın trafiği CHP Genel Merkezi’nin oraya kadar sarktı. Marşandiz Köprüsü yakınında meydana gelen kazan nedeniyle Anadolu Bulvarı’ndaki trafiğin daha fazla yoğunlaşmasının önüne geçmek amacıyla polis ekipleri Sakıp Sabancı Bulvarı’ndan Anadolu Bulvarı’na geçişi kapattı. Anadolu Bulvarı’na dönemeyen sürücüler alternatif güzergahlara yönelirken trafik polisleri de trafiğin aksamaması için yoğun kavşaklarda trafiğin kontrollü bir şekilde akmasını sağmaya çalıştı.

Trafik polislerinin çabası alternatif güzergahlarda oluşabilecek trafiği büyük oranda rahatlatırken, kazada yaralananlar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir