1. Haberler
  2. Ankara
  3. Yenimahalle’de Yol Verme Kavgası Meydan Savaşına Döndü

Yenimahalle’de Yol Verme Kavgası Meydan Savaşına Döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Yenimahalle ilçesinin Yukarı Yahyalar Mahallesi‘nde yol verme anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmaya mahalle sakinlerinin de katılması sonucu meydan kavgası çıktı.

Trafikte yol verme anlaşmazlığı yüzünden araçlarından inen iki sürücü tartışmaya başladı. Tartışmaya tanıdıkları olduğu öğrenilen mahalle sakinlerinin de katılmasıyla bir anda meydan kavgası çıktı. Olay yerine hemen polis ekipleri sevk edilirken, TOMA’lar da gelerek önlem aldı. Taş, sopa ve bıçakların da kullanıldığı kavgada 6 kişi yaralanırken, 2 kişi de gözaltına alındı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Kavganın ardından dağılmayan mahalle sakinlerini polis TOMA ile su sıkarak dağıttı. Bazı kişiler ise polisin mahalleye girişini engellemek için mahalle girişine barikatlar kurdu. Polis çıkan olayların ardından iki kişiyi gözaltına aldı.

0
joy
Joy
0
cong_
Cong.
0
loved
Loved
0
surprised
Surprised
0
unliked
Unliked
0
mad
Mad
Yenimahalle’de Yol Verme Kavgası Meydan Savaşına Döndü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir