16 Nisan referandumu öncesinde evet kampanyasına devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek TGRT Haber‘e katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir önceki yerel seçimlerde Mansur Yavaş’ın kendisine rakip olmasının da FETÖ’nün bir oyunu olduğunu iddia eden Melih Gökçek, Gezi Parkı olaylarının dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek için FETÖ tarafından organize edildiğini ve bu olayların ardından Erdoğan’ın yerine Bülent Arınç’ın başbakan olacağını iddia etmesi gündeme bomba gibi düştü. 7 Haziran seçimlerinin ardından koalisyon kurulmamasında kendisinin de büyük payı olduğunu iddia eden Davutoğlu’na bu aklı kendisinin verdiğini iddia etmesi de sosyal medyada alay konusu oldu.

Gezi Parkı eylemleri sırasında polisin orantısız güç kullanmasını kahramanlık olarak dillendiren ve her fırsatta polisin haklı olduğunu iddia eden Gökçek şimdi de Gezi Parkı’ndaki çadırların yakılması talimatını veren polislerin tamamının FETÖ’den tutuklandığını iddia etmesi şaşırttı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olduğu dönemde de Bülent Arınç’la kavga eden Gökçek bu sefer de Bülent Arınç’ın FETÖ’nün başbakanı olduğunu ve FETÖ üyesi olduğunu iddia etti.

Bu iddialara Bülent Arınç cephesinden gelecek yanıt merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir