1. Haberler
  2. Güncel
  3. Onur Özbizerdik Bu Sefer de Gece Kulübü Kurşunladı

Onur Özbizerdik Bu Sefer de Gece Kulübü Kurşunladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Medyada ünlü kabadayı Dündar Kılıç’ın torunu ve devlet mafya ilişkilerinin kilit ismi Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu olarak bilinen Onur Özbizerdik bu sefer de gece kulübü kurşunladı.

İşlediği onca suça rağmen hala dışarıda rahatça gezebilmesi halk tarafından da şaşkınlıkla takip edilen Onur Özbizerdik, geçtiğimiz gece bir gece kulübünün önüne gelerek etrafa kurşun yağdırdı. Açtığı rastgele ateşten şans eseri kimse yara almazken, Özbizerdik ise silahını olay yerinde bırakarak geldiği araçla olay yerinden uzaklaştı. Geldiği aracın başka bir gece kulübünde vale olarak çalışan kişinin kullandığı öğrenilirken, Özbizerdik daha sonra araçtan inerek kaçtı. Bugün yakalanarak gözaltına alınan Özbizerdik’in 10 gün önce 7,5 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi.

Saldırının ardından Onur Özbizerdik’i arayan Organize Suçlar ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Özbizerdik’i kısa süre içerisinde yakalayarak gözaltına aldı. Sorgusu süren Özbizerdik’in tutuklanarak cezaevine gönderilmesi bekleniyor.

Özbizerdik son olarak sevgilisini darp etmek ve ölümle tehdit etmekten yargılanmış; fakat bu suçtan da serbest bırakılmayı başarmıştı.

0
joy
Joy
0
cong_
Cong.
0
loved
Loved
0
surprised
Surprised
0
unliked
Unliked
0
mad
Mad
Onur Özbizerdik Bu Sefer de Gece Kulübü Kurşunladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir