Başkent Ankara‘da vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak için yoğun mesai harcayan emniyet güçleri geçtiğimiz gün 1200 polisle asayiş ve uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi.

Özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin de katıldığı operasyonlarda suç oranı yüksek Altındağ ilçesinde 14 şüpheli gözaltına alınarak işlemlerin yapılması için emniyete götürüldü. Şüphelilerin ikamet ettiği yerlerde yapılan aramalarda 82 bin kaçak sigara, uyuşturucu hap, esrar, eroin, kokain, tabanca ele geçirilirken Ankara Valisi Ercan Topaca da operasyon hakkında bilgi aldı.

Uyuşturucu satış ve kullanım oranı yüksek olan Altındağ bölgesinde yapılan uyuşturucu operasyonlarına değinen Vali Topaca, gençleri zehirlemelerine izin vermeyeceklerinin altını çizdi. Yapılan asayiş uygulamaları ve operasyonları sayesinde çok sayıda şüpheli gözaltına alınırken, araması bulunan kişiler de emniyete götürüldü.

Kentsel dönüşüm projesi devam eden bölgelerden biri olan Altındağ’ın kısa süre içerisinde Ankara’nın önemli yerlerinden biri olacağı belirtildi. Tarihi dokusu da bulunan Altındağ’ın kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmasının ardından daha yaşanılabilir bir yer haline geleceğini belirten Vali Topaca, suç ve suçluyla mücadelelerinin devam edeceğinin de mesajını verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir