Ankara Valisi olarak atanan Ercan Topaca, görevi Mehmet Kılıçlar’dan devraldı. Ankara Valiliği’nde düzenlenen devir teslim töreni öncesi, Mehmet Kılıçlar, valilik girişinde bekleyen il yöneticileri ve vali yardımcıları ile helalleşti.

Daha sonra Topaca’yı karşılayan Kılıçlar, basına kapalı gerçekleşen törenle görevi teslim etti. Hatay Valiliği’nden Ankara Valiliği’ne atanan Topaca, törenin ardından Kılıçlar’ı uğurladı. Merkez Valisi olarak atanan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar bir veda mesajı yayımladı. Kılıçlar mesajında özetle şu ifadelere yer verdi:

‘HEP BERABER CAN VERDİK’

Başkentimizde görev yaptığım süre içerisinde milletimizi ve bizi derinden üzen elim olaylar yaşadık. Devletimizin dirliğine, milletimizin birliğine kasteden hainler tarafından birçok kez sınandık. Merasim Sokakta, Gar’da ve Kızılay’da masum vatandaşlarımıza, emzikli bebeklerimize, doğmamış çocuklarımıza kıyan ve hepsinden daha vahim olmak üzere 15 Temmuz’da aziz vatanımıza ve milli iradeye saldıran teröristlere karşı, hep beraber göğüslerimizi siper ettik, can verdik, canan verdik ancak cennet vatanımızı hainlerin ele geçirmesine müsaade etmedik.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir