Trafiğin yoğun olduğu Çankaya bölgesinde bisiklet kullanımını arttırmak için projeler üreten ve hayata geçiren Çankaya Belediyesi Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencilerinin taleplerini dikkate alarak Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’ne bisiklet park alanı yaptı.

Özellikle metro ve otobüs duraklarına yakın yerlerdeki parkların içine bisiklet parkı yapan Çankaya Belediyesi üniversite öğrencilerinin taleplerini dikkate alarak kampüs içerisine bisiklet parkı yaptı.

Mülkiye Öğrencileri Bisiklet Topluluğu üyelerinin talebini değerlendiren Çankaya Belediyesi bisiklet parkını kısa süre içerisinde kampüs içerisine yaparak öğrencilerden büyük takdir topladı. Topluluk üyeleri bisiklet parkı için Belediye’ye mail ile başvurduklarını ve başvurmalarının ertesi günü belediye ekiplerinin kampüs içerisine gelerek gerekli çalışmaları yaptıklarını belirttiler. Topluluklarında 85 öğrencinin bulunduğunu ve özellikle havaların ısınmasıyla çoğu öğrencinin okula bisikletiyle geldiğini belirten üyeler taleplerinin bu kadar hızlı sürede yerine getirildiği için Çankaya Belediyesi‘ne teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir