Spor Toto Süper Lig’de maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, 3 puan hedefiyle gittiği Bursa deplasmanından 1 puanla döndü. Maç boyunca üstünlüğü elden bırakmayan Fenerbahçe gol yollarında son vuruşu yapamayınca maç golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Ligde şut rekorunu kırmasına rağmen bir türlü aradığı golü bulamayan Fenerbahçe takımı aldığı 1 puanla ligde 50 puana yükseldi ve maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Bursaspor ise bu skorla puanını 28’e yükseltti.

Van Persie’yle bir türlü yıldızı barışmayan teknik direktör Pereira bu maçta da yıldız futbolcuyu yedek soyundurdu. İlerleyen dakikalarda oyuna giren Van Persie aradığı golü bir türlü bulamadı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Pereira Van Persie‘nin yedek kalmasıyla ilgili henüz tam olarak hazır olmaması ve antremanlarda yeteri kadar çalışmamasını gerekçe gösterdi. Van Persie’nin istediği seviyede olmadığını ve istediği seviyeye gelene kadar da yedek kalabileceğini söyleyen Pereira bıraktıkları 2 puan için de üzgün olduğunu ifade etti.

Bu arada ilk yarının ardından Bursa’da Fenerbahçe bölgesinin sulanması ve Bursaspor yarı sahasının sulanmaması nedeniyle iki takım arasında olay çıktı. Federasyon görevlilerinin araya girmesiyle Bursaspor yarı sahası da sulandı ve ikinci yarı rötarlı da olsa başladı. Fenerbahçe sulanmadığı takdirde maça çıkmama resti çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir