1. Haberler
  2. Eğitim
  3. EBA öğretmen semineri giriş ekranı 2021! 8 Şubat mesleki öğretmen seminerleri başladı!

EBA öğretmen semineri giriş ekranı 2021! 8 Şubat mesleki öğretmen seminerleri başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen seminerleri programını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Öğretmen seminerleri bugün itibariyle başladı. Her yıl dönem başında okullarda gerçekleştirilen mesleki gelişim programları pandemi nedeniyle online olarak yapılıyor. 4 gün boyunca çevrimiçi düzenlenecek seminerlere katılacak öğretmenler mesleki gelişimlerine hız verebilmek için programı araştırıyor. MEB Bakanlığı düzenlenen seminerler ile öğrenci, veli ve öğretmen iletişimini arttırmak, derslerin işlenişinde ve eğitim sürecinde karşılaşılan sorunları tespit etmeyi amaçlıyor. 8 Şubat saat 09.30’da  başlayacak seminerlerde Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü’nün ardından Ziya Selçuk öğretmenlere seslenecek. Peki öğretmen seminerine giriş nasıl yapılır? İşte öğretmen semineri programı!

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ NE ZAMAN DÜZENLENECEK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan takvime göre seminerler 8 Şubat’ta başlayacak ve 12 Şubat tarihinde sona erecek. Seminerler koronavirüs tedbirleri nedeniyle online olarak yapılacak. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Prof. Dr. Adnan Boyacı’nın konuşmasıyla başlayacak ve ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğretmenlere canlı olarak seslenecek.

ÖĞRETMEN SEMİNERİNE GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Temel Eğitim, Ortaöğretim, Mesleki ve Teknik Eğitim, Din Öğretimi, Hayat Boyu Öğrenme, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı kurumlar ile Bakanlığına bağlı farklı türdeki kurumlarda görev yapan tüm yönetici ve öğretmenler Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden öğretmen seminerlerini canlı olarak takip edebilir. İşte 4 gün boyunca sürecek mesleki programın takvimi;

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİNİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

0
joy
Joy
0
cong_
Cong.
0
loved
Loved
0
surprised
Surprised
0
unliked
Unliked
0
mad
Mad
EBA öğretmen semineri giriş ekranı 2021! 8 Şubat mesleki öğretmen seminerleri başladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sünger Kesim Makinası yangın algılama sistemleri seo danışmanlığı ankara Ankara Estetik Fotoğrafçılık kursu Ankara Diksiyon kursu Ankara Diksiyon kursu Fotoğrafçılık kursu Ankara Fotoğrafçılık kursu Ankara MLBB Elmas PUBG Mobile UC Kaynak Mağazam kış bahçesi sistemleri Diksiyon kursu Ankara