Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. daha kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek amacıyla bugün Ankara’nın bazı bölgelerinde belirli saatlerde elektrik kesintileri olacağını açıkladı.
Çankaya, Gölbaşı, Kazan ve Yenimahalle ilçelerinde meydana gelecek planlı elektrik kesintileriyle ilgili detaylara haberimizin ayrıntısından ulaşabilirsiniz.
Çankaya bölgesinde sabah 09:00-11:00 saatleri arasında Eti, Gazi Mustafa Kemal Mahallelerine ve Menekşe 1 Sokak’a elektrik verilemeyecek.
Gölbaşı’nda ise gece 02:00’de başlayan elektrik kesintisi 04:00’de verilmesi planlanıyor. Emirler, Yağlıpınar, Oğulbey ve Eymir Mahallesi’ndeki TOKİ bölgesinde yaşanacak elektrik kesintisinin gece saatlerinde olması nedeniyle vatandaşlarımızın önceden tedbir almasında fayda var.
Kazan ilçesinde ise gün içerisinde farklı saatlerde Saray Mahallesi, Bayraktar Caddesi, Gökkuşağı Caddesi, Çimşit, Akçaören, Turnalı, Aydın, Feruz ve Fatih Mahallelerine elektrik verilemeyecek.
Yenimahalle ilçesinde ise saat 10:00 ile 12:00 arasında Yakacık Mahallesi’nin hemen hemen bütün sokaklarında 2 saatlik bir kesinti olacak.