Gençlerbirliği Galatasaray maçı canlı izle! Win Sports TV uydudan nasıl izlenir? Win Sports TV frekans bilgileri burada. Galatasaray’ın maçlarını artık win sports’tan canlı izlenebilecek. Win Sports TV kanalının, Galatasaray’ın maçlarının her hafta canlı olarak yayınlayacağı belirtildi.Win Sports TV, ülke tarihinin en önemli golcülerinden olan Falcaolu Galatasaray’ın maçlarının canlı olarak yayınlanmasına karar verdi.

Win Sports TV nasıl izlenir?
Win Sports TV kanalı, Hotbird uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun Hotbird uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra Win Sports TV’yi frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

Win Sports frekans bilgileri, Win Sports canlı izle

Intelsat 11 uydusunda yayın yapan Win Sports, açık bir kanal değil. Yani karşılaşmalar şifresiz yayınlanmıyor. Maçları naklen izleyebilmek için üyelik gerekiyor.

Win Sports Tv, Youtube’daki resmi hesabından zaman zaman canlı yayın yapıyor.

Dünyanın en popüler golcülerinden olan Kolombiyalı yıldızın transfer süreci uzadıkça uzadı, ama muhteşem bir sonla tamamlandı. Öncelikle dünyanın dört bir yanındaki spor medyasında manşetleri Galatasaray’ın Falcao transferi süsledi. Falcao, 9 numaralı Galatasaray formasıyla boy göstermeye devam ederken, golcü oyuncunun ülkesi Kolombiya’dan bir atak geldi.

Gençlerbirliği ile Galatasaray Süper Lig’in 7. haftasında Ankara’da kozlarını paylaşıyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde PSG’ye 1-0 yenilen Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği’ni mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Bu sezon galibiyeti bulunmayan Gençlerbirliği ise ilk galibiyetini almak istiyor.

Süper Lig’de Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği’ne konuk oluyor. Haftanın merakla beklenen Gençlerbirliği Galatasaray maçı canlı izle – Şifresiz canlı maç izle. Şampiyonlar Ligi’nde futboluyla göz dolduran Galatasaray’da tek hedef 3 puan olacak. İşte Gençlerbirliği Galatasaray maçı canlı izle – Şifresiz canlı maç izle.

Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, Eryaman Stadı’nda Gençlerbirliği’nin konuğu oluyor. Ligde oynadığı son iki maçtan galibiyet çıkaramayan ve son olarak Şampiyonlar Ligi’nde karşılaştığı Paris Saint-Germain maçından mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, başkent temsilcisini yenip kötü gidişata son verme amacında. Süper Lig’de 6 hafta sonunda galibiyet alamayan Gençlerbirliği ise Galatasaray’ı devirip çıkışa geçmek istiyor. Cumartesi günü oynanacak mücadele öncesi iki takımın teknik direktörleri Mustafa Kaplan ve Fatih Terim, sahaya sürecekleri 11’leri büyük ölçüde belirledi. Öte yandan Şampiyonlar Ligi’nin de başlamasıyla birlikte yoğun bir maç trafiğine giren Cimbom’da Terim’in rotasyona gideceği ve PSG 11’inden 4 oyuncuyu yedek soyunduracağı öğrenildi.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye’nin spor ekranı TRT Spor, 6 haftalık futbol hasretine son veriyor. Süper Lig ve TFF 1. Lig özetleri TRT Spor ekranlarında, bir klasik haline gelen canlı maç yayınları ise TRT Radyo 1’de futbolseverlerle buluşuyor. Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir