Kayserispor Galatasaray Canlı izle şifresiz bein sports 1 izle az tv justin tv. Kayserispor Galatasaray maçı canlı izle gibi tüm arama sonuçları haberimizde olacaktır. Süper Lig’de ilk 2 haftada galibiyet göremeyen Galatasaray’da tek hedef 3 puan olacak.

GalatasaraySüper Lig‘in 3. haftasında yarın deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Sezona istediği gibi başlayamayan son şampiyon Galatasaray, ligin ilk haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor’a 2-0 yenilirken, ikinci haftada ise sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. İstikbal Mobilya Kayserispor ise ilk hafta evinde Alanyaspor’a 1-0 mağlup oldu, ikinci haftada MKE Ankaragücü ile deplasmanda yaptığı maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Süper Lig 3. hafta maçında Kayserispor evinde Galatasaray’ı ağrılıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği Kayserispor Galatasaray maçı canlı olarak izlenecek. Kayserispor Galatasaray maçı beinsports kanalından şifreli olarak izlenecek. Futbol heyecanı bu yılda Dijitürk platformu olan Beinsport kanalından şifreli olarak izlenecek. Kayserispor Galatasaray maçı bugün 20.30’da başlayacak ülkemizde şifreli olarak izlenecek olan Kayserispor Galatasaray maçı internet üzerinden izlemek isteyenlerle dolup taşacak.

Kayserispor ise ev sahibi avantajını kullanarak Galatasaray’dan puan ve ya puanlar almak isteyecek. Süper Lig heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Kayserispor Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri ve merak edilen her şey haberimizdedir.

Kayserispor Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri

Kayserispor Galatasaray maçı canlı izle: beinsports hd izle

Kayserispor Galatasaray maçı saat: 20.30

Kayserispor Galatasaray maçı hakem: Mustafa Öğretmenoğlu

Kayserispor Galatasaray maçı stat: Kadir Has

Kayserispor Galatasaray maçı tüm gelişmeleri sizlerle. Kayserispor Galatasaray maçı canlı izlemek için ana sayfamızı takip etmeye devam edin. Spor editörlerimiz tarafından an ve an Kayserispor Galatasaray maçı tüm gelişmeleri hem haber sayfamızda hem de ana sayfamızda yer alacaktır. Kayserispor Galatasaray maçı sosyal medyadan ve Kayserispor Galatasaray izle.

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

Süper Lig’in 3. haftasında henüz galibiyetle tanışamayan Galatasaray, İstikbal Mobilya Kayserispor deplasmanına çıkıyor.

Galatasaray, Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak müsabakayı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

Sezona istediği gibi başlayamayan son şampiyon Galatasaray, ligin ilk haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor’a 2-0 yenilirken, ikinci haftada ise sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Kayserispor’da Şamil Cinaz, Hasan Hüseyin Acar, Artem Kravets, Eray İşcan, Alpay Çelebi sakatlıkları sebebiyle, Levent Gülen ise kart cezası sebebiyle karşılaşmada yer alamayacak.

Galatasaray’da kırmızı kart cezalısı olan Jean Michael Seri, İstikbal Mobilya Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Sarı kırmızılı takımda kırmızı kart cezası biten Marcao ise görev verilmesi durumunda sahadaki yerini alacak.

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Kayserispor: Lung, Abdennour, Poulain, Lopes, Atila, Henrique, Mensah, Djedje, Ziya Alkurt, Rienstra, Umut Bulut

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Ryan Donk, Steven Nzonzi, Adem Büyük, Sofiane Feghouli, Ryan Babel, Mbaye Diagne

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye’de TRT 1’in olduğu gibi Azerbaycan’da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir