Başakşehir – Fenerbahçe maçı canlı izle | Başakşehir – FB maçını şifresiz veren kanallar – taraftarium24. – Süper Lig’in 2. haftasında Başakşehirspor evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek. Başakşehir Fenerbahçe canlı izle, Başakşehir Fenerbahçe şifresiz izle, Başakşehir FB şifresiz kanal, Başakşehir Fenerbahçe bein sports. Sarı lacivertli ekip, Başakşehir’i yenmesi durumunda Süper Lig’e 6 sezon sonra 2’de 2 yaparak başlayacak.

Sezona kötü başlayan Medipol Başakşehir’de ise tek hedef galibiyet. Okan Buruk’un öğrencileri ilk hafta mücadelesinde deplasmanda Yeni Malatyaspor’a 3-0 kaybetmişti.İki takım arasında ligde oynanan 22 maçta sarı-lacivertliler, 10 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanındaki son galibiyetini 11 Şubat 2018’de 2-0’lık skorla almıştı. Bu galibiyetle sarı-lacivertli takım, Başakşehir’in iç sahadaki 31 maçlık yenilmezlik serisini de sonlandırmıştı.

Bein Sports 1 canlı izle: Medipol Başakşehir – Fenerbahçe maçı canlı izle, Türkiye Süper Ligi’nde 0 puanla 16. sırada bulunan Başakşehir, 3 puanla 1. sırada bulunan Fenerbahçe’yi Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda konuk ediyor. Başakşehir – Fenerbahçe maçını şifresiz donmadan canlı izlemek isteyen futbolseverler araştırma yapıyor. Başakşehir Fener maçı justin tv ize, Bein Sports 1 izle netspor ve taraftarium24 canlı yayın. Süper Lig’de 2. Haftanın en önemli maçlarından biri. Başakşehir evinde, Fenerbahçe ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak. Başakşehir – Fb maçı bedava lig tv izle, Maça dair tüm ayrıntılar haber detayında…

Medipol Başakşehir Fenerbahçe canlı! Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçı ile Süper Lig’de 2. hafta heyecanı devam ediyor. İlk hafta maçında konuğu Gazişehir Gaziantep’i 5-0’lık skorla mağlup eden Fenerbahçe, sezonun ilk deplasman maçında Başakşehir’e konuk oluyor. Okan Buruk yönetiminde henüz istedi,ği sonuçları alamayan ve Devler Ligi’ne veda ettikten sonra ilk hafta deplasmanda Yeni Malatyaspor’u 3-0 yenen Başakşehir, kötü gidişi tersine çevirmek istiyor. Fenerbahçe ise kazanarak uzun süre sonra çıktığı zirveye tutunmanın ve gelecek hafta Trabzonspor’u konuk edeceği maça moralli gitmenin peşinde. Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçı canlı yayın anlatımı ve önemli pozisyonları SKOR’da… Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçı canlı izle bağlantısı da haberde yer almakta.

Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe arasında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 21.45’te oynanacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Kritik mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı yukarıda paylaştığımız linkten canlı olarak takip edebilir, ücretli üyelikle canlı olarak izleyebilirsiniz.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI İLK 11’LER (MUHTEMEL)

STAT: Başakşehir Fatih Terim

SAAT: 21.45

HAKEM: Halil Umut Meler

YAYIN: beIN SPORTS HD1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir