Süper Lig’de 2019-2020 Cemil Usta sezonunun ilk hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Gazişehir Gaziantep karşı karşıya geliyor.

1. Lig’de dev maç. Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep maçını canlı izle. Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep şifresiz maç izle. Günün en önemli maçlarından biri olan Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

19 Ağustos Pazartesi günü Ülker Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe – Gazişehir Gaziantep maçı saat 20.00’da başlayacak.

Fenerbahçe – Gazişehir Gaziantep maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe – Gazişehir Gaziantep maçı ligin yayıncı kuruluşu beIN Sports 1 ekranlarından canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın şifresiz kanalı bulunmuyor.

Fenerbahçe – Gazişehir Gaziantep maçının ilk 11’leri şu şekilde:

Fenerbahçe: Altay, Isla, Zanka, Jailson, Dirar, Ozan Tufan, Emre Belözoğlu, Victor Moses, Garry Rodrigues, Max Kruse, Vedat Muriqi.

Yedekler: Harun, Mehmet Ekici, Tolga Ciğerci, Ferdi Kadıoğlu, Sadık Çiftpınar, Allahyar, Miha Zajc, Deniz Türüç, Alper Potuk, Murat Sağlam

Gazişehir Gaziantep (Muhtemel): Günay Güvenç, Morais , Oğuz Ceylan, Tosca , Ulaş Zengin , Gökhan Alsan, Güray Vural, Nogueira, Tetteh , Mehmet Uğurlu, Kayode

Fenerbahçe’de 3 kritik eksik

Fenerbahçe’de sakatlıkları nedeniyle Serdar Aziz, Tolgay Arslan ve Hasan Ali Kaldırım sezonun ilk haftasında forma giyemeyecek.

Konuk ekipte herhangi bir sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Takımın son transferi olan Ganalı futbolcu Patrick Twumasi’nin de teknik direktör Marius Sumudica’nın görev vermesi halinde kadroda yer alabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir