MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Bakan Çavuşoğlu, MKE Ankaragücü heyetini Sudan seyahati öncesinde resmi konutunda kabul etti.

Ziyarette, “Gururluyuz güçlüyüz çünkü Ankaragüçlüyüz” ifadesini kullanan Mevlüt Çavuşoğlu, MKE Ankaragücü’nü özellikle takip ettiğini ve bundan sonra daha da yakından takip edeceğini kaydetti. Çavuşoğlu, Türkiye Bankalar Birliğinin kulüplerin borçlarının yapılandırılması sürecini başlattığını aktardı. Taraftarların kombine alarak kulübüne sahip çıkması gerektiğini belirten Çavuşoğlu, 20 kombine bilet alarak MKE Ankaragücü camiasının sevilen ismi Emre Bolluk’a hediye etti.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, devletin her zaman kulüplerin yanında olduğunu belirtip, şöyle konuştu:
“Ankaragücü, ülkemizin ve başkentimizin önemli değerlerinden olan tarihi geçmişi bulunan bir kulüptür. Mevcut dönemde geçmişten gelen sorunların kalıntıları var. Biz de bütün gücümüz ile hem geçmişten gelen sorunları gidermenin hem de mevcut dönemimizde takımımızı daha da ileriye götürmenin mücadelesini veriyoruz. Devletimizin her zaman kulüplerimizin yanında olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda da Sayın Bakanımızın kulübümüz ile ilgili düşünceleri ve hassas konularımızın çözüme kavuşması adına verdiği sözler camiamız adına bizleri mutlu etmiştir.” Yiğiner, ziyaret sonunda Mevlüt Çavuşoğlu’na üzerinde isminin yazılı olduğu 07 numaralı MKE Ankaragücü forması hediye etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir