Geçtiğimiz akşam Ankara Demetevler’de ilginç bir olay gerçekleşti. Ankara’nın hem araç hem de yaya trafiği bakımından oldukça kalabalık semtlerinden biri olan ve hem geçiş hem de bağlantı noktası olması özelliğiyle gün içerisinde oldukça kalabalık olan Demetevler’de akşam saatlerinde yaşanan olay vatandaşlara şok geçirtti.

Akşam 22:00 sularından Demetevler‘in en işlek caddelerinden biri olan İvedik Caddesi‘nde Fiat Uno marka bir araç araç trafiğinin oldukça fazla olduğu ve 3 şeritli olmasına rağmen araç parkları yüzünden 1 şeride kadar düşen caddede ters istikamette hızla ilerlediği görüldü. Havadaki yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 30 metreye kadar düştüğü anlarda ters istikamette giden araç, karşıdan gelen araçlara korku dolu anlar yaşattı. Hem yerlerin buz nedeniyle kaygan olmasına hem de sisten dolayı azalan görüş mesafesine aldırmadan son sürat giden araç 1. cadde kavşağına kadar hızla ilerledi. Ters istikametten hızla bir araba geldiğini gören sürücüler ise araçlarını sağa çekmekte buldu.

Sadece 40 metre aşağı inerek Vatan Caddesi‘nden doğru istikametten gidebilecekken içerisinde 4 kişi olduğu gözlenen aracın neden ters istikamete girdiği ve hem kendi hem de başkalarının hayatlarını neden tehlikeye attıkları ise öğrenilemedi.

Bağlantı noktası olması nedeniyle genelde hem trafik hem de asayiş polislerinin olduğu Demetevler‘de o saatlerde polis olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir