Burak Yılmaz o teklifi kabul etmedı
Burak Yılmaz o teklifi kabul etmedı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yürürlüğe giren Türk Lirasının kıymetini koruma hakkındaki 32 sayılı karar doğrultusunda, Kulüpler Birliği futbol kulüpleri ile bir araya gelerek, yerli oyunculara yapılacak ödemelerde 5,2´lik değişmez euro kuruna geçilmesi kararı almıştı. Alınan bu karar sonrası euro üzerinden maaş alan oyuncuların Türk oyuncular yaklaşık olarak şok yaşadı. Kazandığı ücretlerin büyük bölümünü kaybeden yerli oyunculardan Burak Yılmaz ile ilgili dikkat çeken bir iddiaya ulaşıldı.

YILLIK GELİRİ 18,5 MİLYON TL’YE DÜŞÜYOR

Gelen bilgilere göre Trabzonspor’dan yılda 3,5 milyon euro şampiyon, TL cinsinden ise 24,850.000 TL kazanç karşılayan Burak Yılmaz’ın maaşı kur kararı sonrası 18.500.00 TL’ye düşüyor.

AVUKATINA DIREKTIFLER VERDİ

Oluşan 6.350.000 TL’lik farkı kabul etmeyen Burak Yılmaz’ın avukatına talimat verdiği ve kararı araştırmasını istediği iddia edildi. Avukatı ile görüşen Burak Yılmaz’ın gelecek cevap sonrası izleyeceği yol merak ediliyor.

 3 TÜRK OYUNCU EURO ÜZERİNDEN MAAŞ ALIYOR

Bordo-mavili takımda bilindiği üzere Burak Yılmaz’ın yanı sıra Olcay Şahan ve Onur Kıvrak maaşını euro üzerinden alıyor. Bu kararın yürürlüğe girmesi halinde bordo-mavili takım 13.500.00 TL’lik bir ücret yükünden kurtulacak.

(Ajansspor)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir