Akıllı telefon pazarında Apple ve Samsung’a yenilen ve Microsoft tarafından satın alınan Nokia yerine bilişim devi kendi ismiyle yeni akıllı telefonları piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Lumia 950, Lumia 950 XL ve Lumia 550 ismini verdiği modellerini kısa süre içerisinde Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanan Microsoft, kullanıların hoşuna gidecek bazı özellikleri telefon modellerine ekledi. Bu özelliklerden en önemlisi Microsoft cihazlarının entegre edilebiliyor olması olarak dikkat çekiyor.

20 megapiksellik arka kamerası ve 5 megapiksellik ön kamerası ile de dikkat çeken modellerden Lumia 950 ayrıca 4k video çekimi ile de oldukça başarılı görünüyor. 5.7 inçlik nerdeyse tablet büyüklüğünde olan Lumia 950 XL ‘da Şubat ayında Türkiye’de satışa sunulacak. Gelen bilgilere göre 2,250 alt fiyatından satışa sunulacak olan Lumia 950 modellerine kullanıcıların nasıl ilgi göstereceği merakla bekleniyor.

Microsoft’un daha orta düzey akıllı telefonu olan Lumia 550 de işletim sistemi olarak Windows 10’u kullanacak ve 599 Tl’de satışa sunulacak.

Yeni piyasaya çıkacak bu modellerin en büyük özelliği olarak diğer Microsoft cihazları ile continuum özelliği sayesinde rahatlıkla entegre edilebiliyor olması. Bu özellik sayesinde telefonunuzu mouse ve klavye ile de kontrol edebileceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir