Bir süredir istifa edeceği iddia edilmesine rağmen resmi bir açıklama yapmayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştükten sonra istifa edeceğini açıkladı.

Gökçek’in Twitter hesabından istifa edeceğini açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Twitter’dan paylaşımlar yaptı. Erdoğan, yaptığı paylaşımda, ‘Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık’ yazdı

Gökçek paylaşımında; ‘Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme yaptık. İnşallah Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclis’ini olağanüstü toplayacak ve Meclis üyesi arkadaşlara veda edip istifamı vereceğim’ dedi.
ERDOĞAN’LA GÖRÜŞME SONRASI AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa edeceğini duyurduğu dakikalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Twitter’dan bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter’dan yaptığı açıklamada: “Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık. Bunun için de biz, gençlerden korkan, gençlerden çekinen, yerini gençlere bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık, olmayacağız. Gençlerimiz, aziz milletimizin emaneti olan önemli görevleri vakti-saati geldiğinde inşallah devralacak” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir