Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Şenlik Mahallesi‘nde sokakta sohbet eden arkadaş grubuna plakası belirlenemeyen bir araçtan pompalı tüfek ve tabancalarla ateş açıldı. Arkadaş grubunu dakikalarca kurşun yağmuruna tutan saldırganlar olay yerinden kaçarken polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Araçtan açılan kurşunlarla yaralanan S.K, B.T., Y.A., A.T., M.S. ve kimliği öğrenilemeyen 3 kişi olay yerine gelen ambulanslarla ve kendi imkanlarıyla hastanelere götürülürken, mahalle sakinleri de neye uğradıklarını şaşırdı.

Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Yaralı gençlere ilk müdahaleyi sokak üzerinde yapan sağlık ekipleri, yaralıları daha sonra ambulanslarla Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dışkapı Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hastanesine götürerek tedavi altına aldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Meraklı kalabalığı bölgeden uzak durmaları konusunda uyaran polis ekipleri, olay yerini şeritle kapattı. Kaçan zanlıların yakalanması için harekete geçen motosikletli Yunus timleri çevreyi didik didik aradı. Saldırganların etrafa saçtığı kurşunlardan sokaktaki araçlar da nasibini aldı. Bazı otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yeri inceleme ekipleri, saldırıya ilişkin delilleri topladı. Saldırıya uğrayan şahısların yakınlarının ifadesine başvuran polis, saldırganların kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Olay hakkında inceleme başlatıldı.

Kaynak: DHA & Haber06.net

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir