Ekranların başarılı isimlerinden Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal geçtiğimiz gün katıldıkları bir davette el ele görüntülendi.

Geçtiğimiz gün evlenen oyuncu çiftler Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder’in düğününe katılan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal mekana girmeden önce el ele poz verdi. Pozun haber kısmı ise Sinem Kobal’ın ertesi gün Instagram hesabından paylaştığı poz oldu. Mekan girişinde el ele poz verdiği sevgilisini fotoğraftan keserek sadece kendi fotoğrafını yayınlayan Sinem Kobal’a takipçilerinden büyük tepki geldi.

Takipçilerinin tepkilerine karşılık vermeyen Sinem Kobal fotoğrafı da silmedi ve yayınlamaya devam etti. Kobal’ın bu hareketinin amacı fotoğrafın altına yazdığı yorumla belli oldu. Giydiği elbisenin reklamını yapan ve altında satın aldığı Instagram sayfalarını etiketleyen Kobal’ın fotoğrafı kesmesinin ve sadece kendini yayınlamasının sebebinin reklam yapmak olduğu anlaşıldı.

Olayla ilgili ne Kenan İmirzalıoğlu ne de Sinem Kobal bir açıklamada bulunurken takipçilerin yazdığı yorumlar ve verdikleri tepkiler büyük dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir