İspanya La Liga’nın 24. haftasında lider Barcelona sahasında oynadığı maçta Valencia’yı 1-0 mağlup etti. Camp Nou’da oynanan maçta Barcelona’nın golü 15. dakikada Raphinha’dan gelirken, ev sahibi takımda Ronald Araujo 59. dakikada kırmızı kart gördü.

Barcelona’da Ferran Torres 55. dakikada penaltı atışını gole çeviremedi.

Lewandowski’nin oynadığı maçta aldığı galibiyetle puanını 62’ye çıkaran Barcelona, bir maç eksiği olan en yakın rakibi Real Madrid’in 10 puan önünde liderliğini perçinleştirdi.

Diğer yandan ligde kalma mücadelesi veren Valencia’da forma giyen Türk futbolcu Cenk Özkaçar ilk 11’de sahaya çıktı.

Kulüp içi sorunlar yaşayan ve ekonomik problemlerden transfer yapamayan Valencia, bu sezon 13. yenilgisini alarak, 23 puanla düşme hattında 19. sırada yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir