Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. RHG Enertürk Enerji Stadyumu’ndaki mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Maçın başlama saati 19.00. Bu maç öncesi Fenerbahçe 48 puanla 2. sırada, Kayserispor ise 35 puanla 7. sırada yer alıyor.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle verilen aranın ardından 23. hafta erteleme maçında sahasında konuk ettiği Arabam.com Konyaspor’u 4-0 yenen ve lider Galatasaray ile 6 puanlık farkı koruyan sarı-lacivertliler, Yukatel Kayserispor engelini aşarak yoluna devam etmek istiyor.

İki takım arasında, ligin ilk yarısı 5. haftadaki karşılaşmayı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

FENERBAHÇE SEYİRCİSİ OLMAYACAK

Kayseri 2. İdare Mahkemesi, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Yukatel Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmada, deplasman yasağı için yürütmenin durdurulması kararını itiraz üzerine iptal etti.

Kararın yeniden iptal edilmesiyle Fenerbahçe seyircisi, Kayserispor deplasmanında tribündeki yerini alamayacak.

FENERBAHÇE’NİN EKSİKLERİ

Fenerbahçe’de sakatlıkları olan Luan Peres, Mert Hakan Yandaş, Nazım Sangare, Michy Batshuayi ve Gustavo Henrique kadroya dahil edilmedi.

KADRODA 6 İSİM SINIRDA

Fenerbahçe’de Yukatel Kayserispor mücadelesi öncesinde kadroda yer alan 6 isim sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Serdar Aziz, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Emre Mor ve Willian Arao, sarı kart görmeleri durumunda Corendon Alanyaspor deplasmanında mücadele edemeyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir