Süper Lig’de bu sezon beklentilerden uzak bir görüntü sergileyen Trabzonspor’da yönetimin, genel kurul kararı alınması için Başkan Ahmet Ağaoğlu’na baskı kurduğu öğrenildi.

Kamuoyundaki bilgilere göre, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu cumartesi günü oynanacak Ümraniyespor maçı öncesinde kurmaylarıyla toplantı yapacak. Yönetimden “olağanüstü kongre yapılsın” kararı çıkması halinde, Ahmet Ağaoğlu’nun başkanlık görevinden ayrılarak yeniden aday olmamayı düşündüğü öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde 38 yıl sonra bu başarıyı tekrarladı.

Bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalan bordo mavili ekip, Süper Lig’de 22 maç sonun 38 puan topladı ve 6. sırada yer aldı.

AHMET AĞAOĞLU 2018’DEN BERİ KOLTUKTA

Muharrem Usta’nın ardından 2018 yılında Trabzonspor Başkanı seçilen Ahmet Ağaoğlu, daha önce Kulüpler Birliği Vakfı ve Türkiye Golf Federasyonu başkanlığı da yaptı. Yaklaşık 5 yıldır bordo mavili ekibin başkanı olan Ağaoğlu, 1 Süper Lig, 2 Türkiye Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir