UEFA Avrupa Ligi‘nde son 32’ye kalan Fenerbahçe bugün deplasmanda Rus ekibi Krasnodar ile karşılaştı. Maçtan 1-0 mağlup ayrılan Fenerbahçe tur şansını İstanbul’a bıraktı.

Rusya’nın güçlü ekiplerinden Krasnodar ile deplasmanda karşı karşıya gelen Fenerbahçe maçın ilk dakikalarında Viktor Claesson’un ayağından yediği golle maçı 1-0 yenik kapattı. Maçın başından sonuna etkisini gösteremeyen ve sönük bir futbol oynayan Fenerbahçe’de yeniden kadroya alınan Emmanuel Emenike’nin performansı da tepkilere neden oldu. 2 ay sonra yeniden sahaya çıkan Emenike’nin sahada varlık gösterememesi sosyal medyada tepki gösterilmesine neden oldu. Maçta tehlikeli bir pozisyona dahi giremeyen Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat’un da tahtı sallanmaya başladı.

Önümüzdeki hafta Fenerbahçe Ülker Stadyumu‘nda oynanacak ikinci maçta Fenerbahçe galip gelememesi durumunda UEFA Kupası’na veda edecek.

Rus ligine verilen yaklaşık 2 aylık bir aranın ardından ilk resmi maçına Fenerbahçe karşısında çıkan Krasnodar Fenerbahçe’ye karşı oynadığı futbolla göz doldururken, Fenerbahçe de oynadığı futbolla ümit vermedi ve taraftarlardan tepki topladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir