En son Survivor’a katıldıktan sonra yıldızı parlayan ve o günden bu yana aradığı reytingi bir türlü yakalayamayan Nihat Doğan‘ın başı Kurtlar Vadisi’yle derde girdi.

Yaptığı açıklamalarla tepki çektikten sonra bir anda piyasadan silinen ve tam ortadan kayboldu denildiği zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlunun sahibi olduğu Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına sunucu olarak getirtilerek yeniden yıldızı parlatılmaya çalışılan Nihat Doğan’ın başı Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili söylediği sözler yüzünden derde girdi.

İftira ve hakaret suçlamasıyla dava açılan Nihat Doğan 8 yılla yargılanıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu‘nun başrol oyuncusu olan ve aynı zamanda şirketin yapım şirketinin sahibi olan Necati Şaşmaz avukatı aracılığıyla program sunucuları hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Beyaz TV’de yayınlanan programda Kurtlar Vadisi’nin 159. bölümünden kesitler alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı suikast düzenleneceğinin mesajının verildiğini belirtmişler ve 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminden de haberdar olduklarını iddia etmişlerdi. Savcılık tarafından yürütülen Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin soruşturmasında takipsizlik kararı çıkmış ve diziyle yaşananların bağdaşmadığı tespit edilmişti.

Bunun üzerine haklarında yapılan iftiralara karşı harekete geçen Kurtlar Vadisi Ekibi program sunucuları hakkında suç duyurusunda bulundu. Mahkeme iddianameyi kabul ederse sunucular 8 yılla yargılanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir