Ankara’nın lüks semtlerinden Yaşamkent‘te trafik ışığı olmayan kavşakta meydana gelen kazada 4 yaşındaki Tuna Eren hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Kazaya şahit olan bölge sakinleri ise bu bölgede yüzlerce kaza meydana gelmesine rağmen yetkililerin hala trafik lambası koymamakta ısrarcı olduğunu belirttiler.

19 AC 048 plakalı araç ve 06 DN 0501 aracın iki caddenin kesiştiği noktada kaza yapması sonucu araçta bulunan 4 yaşındaki Tuna Eren ismindeki bir çocuk araçtan fırlayarak feci şekilde can verdi. 3 kişinin de yaralandığı kaza sonrası bölge sakinleri ve bölge esnafı isyan etti. Olay yerine yakın bir bölgede işyeri bulunan bir vatandaş kazanın meydana geldiği kavşakta onlarca kazaya tanık olduğunu; fakat yetkililerin ısrarla kavşağa trafik lambasını koymadığını söyledi. Geçtiğimiz ay da oğlunun kaza yaptığını söyleyen bölge esnafı buraya koyulacak bir trafik lambasının herşeyin önüne geçebileceğini, artık yetkililerin harekete geçmesini istedi.

Bölgede ayrıca kaldırım da bulunmadığını belirten bölge sakinleri hem trafik lambasının olmaması hem de yayalar için bir kaldırımın olması bölgede daha çok kaza olacağına işaret ettiğini ve daha fazla ölümlü kaza olmadan yetkililerin gerekli müdahaleleri yapmalarını istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir