Ekranların sevilen yüzlerinden Esra Erol ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadı.
Hamileliği boyunca televizyon programı Esra Erol’dayı sunmaya devam eden Erol, geçtiğimiz gün doğum iznine çıkmış ve programı ünlü sanatçı Nilgün Belgün’e bırakmıştı. Duygusal bir vedayla izne ayrılan Esra Erol’dan dün sevinçli haber geldi.
Atv ekranlarında her gün evlendirme programı yapan ve reyting rekorları kıran Esra Erol, doğum iznine ayrılarak programı geçici olarak Nilgün Belgün’e teslim etti.
İdris Ali adında bir oğlu bulunan Esra Erol’un doğumdan sonraki ilk fotoğrafını eşi Ali Özbir paylaşarak, artık 4 kişilik bir aileyiz notunu düştü. Ömer Erol adını verdikleri yeni çocuklarının ilk fotoğrafını da yine eşi Özbir yayınladı. 53 santim ve 3 kilo 260 gram ağırlığında sağlıklı bir çocuk dünyaya getiren Esra Erol, İdris Ali ve eşiyle beraber fotoğrafını yayınladı.
İdris Ali’den önce de hamile kalan ve riskli süreçte çocuğunu kaybeden Esra Erol, dün ikinci çocuğunu kucağına almanın mutluluğunu yaşadı.