Evlilik programlarıyla ilgili hükümetin kanun hükmünde kararname çıkartarak yayından kaldırması kararına Esra Erol canlı yayında tepki gösterdi.

İzdivaç programlarının Türk aile yapısını ve birliğini bozduğu iddiasıyla BİMER ve RTÜK aracılığıyla yapılan binlerce şikayeti dikkate alan hükümet, bu programlar ile ilgili bir kanun hükmünde kararname çıkarmaya ve programları yayından kaldırmaya hazırlanıyor. Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş’un da bir televizyon programına katılarak doğruladığı tartışmaların ardından 10 yıldır izdivaç programı sunan Esra Erol bugün ATV’deki canlı yayında açıklama yaptı.

Onurunun herşeyden önemli olduğunu belirten Erol programı bırakacağının sinyallerini verirken konuşurken sesinin titrediği de dikkatlerden kaçmadı. Yorulduğunu ve bırakacağını açıklayan Erol, başkalarının çamurunun kendisine de bulaştığını iddia etti.

İzdivaç programlarıyla ilgili programdan ayrılan kişiler genellikle yaşananların bir kurgu olduğunu ve bu kurguya gelen reytinge göre yapım Instagram beğeni satın al ekibinin şekil verdiğini iddia etmesi dönem dönem magazin basınında da büyük yankı uyandırıyordu.

Esra Erol, Seda Sayan ve Zuhal Topal’ın farklı kanallarda sunduğu izdivaç programlarında yaşanan tartışmalar, kavgalar ve ilişkiler uzun süre magazin basınını meşgul etmeyi başarıyordu.