1. Haberler
  2. Ankara
  3. Ankara’da 3.5 Büyüklüğünde Deprem! Ankara Valiliği ve AFAD’dan İlk Açıklama Geldi

Ankara’da 3.5 Büyüklüğünde Deprem! Ankara Valiliği ve AFAD’dan İlk Açıklama Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde saat 21.42’de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin derinliğini 5 kilometre olarak açıkladı.

Ankara Valiliği’nden açıklama
Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Merkez üssü Yenimahalle ilçemizde saat 21:42’de 3,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı bulunmamaktadır. İlçe ve mahallelerimizde detaylı inceleme ve araştırmalar devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

AFAD’dan ilk açıklama
Dr. Mehmet Güllüoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Ankara Yenimahalle merkezli olarak 3.5 Büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz. Bu büyüklükte bir hasar beklemiyoruz. Ankara’ya geçmiş olsun.” dedi.

0
joy
Joy
0
cong_
Cong.
0
loved
Loved
0
surprised
Surprised
0
unliked
Unliked
0
mad
Mad
Ankara’da 3.5 Büyüklüğünde Deprem! Ankara Valiliği ve AFAD’dan İlk Açıklama Geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir