1994 yılından bu yana Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Melih Gökçek geleneksel hale getirdiği bayramlarda çocuklara hediye dağıtımını bu bayram da ilçelerde sürdürdü.

Ankara’nın bütün ilçelerinde onbinlerce çocuğa hediyeler dağıtan Başkan Gökçek, vatandaşlarla da sohbet ederek onların sıkıntılarını dinledi. Ankara’nın ilçelerini özel tasarlanmış otobüsle gezerek hediyeler dağıtan Melih Gökçek’i gören vatandaşlar büyük sevinç gösterilerinde bulundu. Vatandaşlara kısa bir konuşma da yapan Gökçek, “Mübarek Kurban Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Allah daha nice bayramlara ulaştırsın. Bayram demek; barış demek, çocukları sevindirmek demek, küsleri barıştırmak demek. Onun için Ankara’nın dört bir tarafındayım, sizlerleyim. Bu bayramda ben de belediye başkanınız olarak bir yere gitmeyip, Ankara’da sizlerle bir arada olmak, özellikle çocukları sevindirmek istedim. Şimdi benim sizden bir istirhamım, bir isteğim var. Aramızda, içimizde, yakınımızda, ana babamızla, akrabalarımızla, komşumuzla zaman zaman küslüğümüz oluyor. Bu küslükten vazgeçeceğiz. Bayram günü demek barışma günü demek” diye konuştu.

Bayramın üçüncü gününde Altınpark’tan çıkış yapan konvoyla; Altındağ, Mamak, Pursaklar ve Keçiören ilçelerini gezen Başkan Gökçek’e, vatandaşlar yol boyunca sevgi gösterisinde bulundu.

Başkan Gökçek, çocuklara hediyelerini ve şekerlerini verirken, vatandaşlarla da bol bol fotoğraf çektirdi. Çocuklar, sokak ve alanlardan, bayram hediyelerine kavuşmanın mutluluğuyla ayrıldılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir