Son dakika7 haber sitesinde yer alan habere göre; Vatandaşlar tarafından merak konusu olan Ziraat Bankası kredi borcu erteleme fırsatı yayımlandı. Pandemi sebebiyle vatandaşların borçlarını ödemekte zorlandığı bugünlerde kredi yapılandırma ve erteleme imkanı sık sık gündemdeydi. Ziraat Bankası yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı kapsamında faiz indirimli olarak kullandırdığı krediler 1 yıl boyunca ertelenebilecek.

Kamu bankası olarak görev yapan Ziraat Bankası duyurdu! İhtiyacı olan vatandaşların 1 yıl boyunca kredilerini ertleyecek. Koronavirüs sebebiyle kredi borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için kredi erteleme dönemi başladı. Peki Ziraat Bankası kredi erteleme nasıl yapılır?

Gelirlerinde düşüş olan ve faaliyetlerine devam edemeyen vatandaşlar 1 yıl boyunca kredilerini erteleyerek rahat bir nefes alabilecekler. Başvurular ise yine Ziraat Bankası aracılığıyla yapılacak. Söz konusu uygulama ise 31 Aralık 2020 tarihinden önce çekilen krediler için geçerli olacak.

Yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı kapsamına giren doğal afetlerden etkilenen çiftçilerimizin yalnızca faiz indirimli (sübvansiyonlu) olarak kullandıkları kredileri 1 yıla kadar ertelenebilmekte ya da azami 5 yıla kadar taksitlendirilebilmektedir. Son dakika kredi haberleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir