Ankara’nın merkezi Kızılay’da bulunan Kızılay AVM‘nin en üst katına çıkarak kendileri boşluğa bırakan iki lise öğrencisinin cenazeleri bugün düzenlendi.

Geçtiğimiz gün Ankara’nın en yüksek AVM’lerinden biri olan Kızılay AVM’nin en üst katına çıkarak el ele tutuşup kendilerini boşluğa bırakan 16 yaşındaki iki genç beton zemine düşerek feci şekilde can verdi. Dün akşam saatlerinde Kızılay AVM’nin 8. katına çıkan 16 yaşındaki lise öğrencileri Yunus Ö. ve Melisa A. el ele tutuşup kendilerini boşluğa bıraktı. Olaya şahit olan bazı vatandaşlar şok geçirirken olay yerine hemen çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kısa süre sonrada olay yerine gelen çiftin yakınları sinir krizi geçirirken olay yerindeki sağlık ekipleri hemen müdahale etti.

İntiharın ardından basın mensuplarının görüntü almasını engellemek isteyen güvenlik görevlilerine vatandaşlar tepki gösterirken onların görevlerini yapmaya çalıştığını belirttiler. İntihar eden Çankaya Sivil Havacılık Lisesi 2. sınıf öğrencisi Yunus Ö. ‘nün cenazesi arkadaşları, ailesi ve öğretmenlerinin katılımıyla bugün Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir