MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ Ankara’da suikast olacağına dair iddialı bilgiler paylaştı. Özdağ Meclis’te yaptığı basın toplantısında PKK’nın Ankara’da suikast girişimine hazırlandığına dair iddialarda bulundu. İstihbarat bilgilerinin yetkili mercilerde olduğunu belirten Gaziantep Milletvekili Özdağ, önümüzdeki günlerde çatışmaların artarak süreceğini de belirtti.

Güneydoğu ve Doğu illerindeki çatışma ortamının Batı illerine de taşınmaya çalışacağı bilgisini paylaşan Özdağ, özellikle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük şehirlerde PKK’nın eylem ve suikast hazırlığında olduğunu açıkladı. PKK‘nın Ankara’da 2 önemli kişiye suikast hazırlığında olduğu iddiasında da bulunan Özdağ, istihbarat raporlarının ilgili yerlere ulaştığını söyledi.

AK Parti’li vekillerin son günlerde yaptığı açıklamalara da eleştiriler getiren Özdağ, ordaki askerimize, polisimize ve jandarmamıza baskı yapılmaması gerektiğini belirtti. PKK’nın şehirlere terörist gruplar göndererek çatışmaları tırmandırmaya çalışacağını açıklayan Özdağ, güvenlik güçlerinin ve hukuk birimlerinin bir an önce önlem alması gerektiğini belirtti. Türkiye’de AK Parti’nin uygulamaları nedeniyle hukuk sisteminin askıya alındığı ve keyfi bir sistemle ülkenin yönetildiğine dikkat çeken Özdağ, Anayasanın iktidar partisi tarafından kendilerine uydurulduğunu iddia etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir