Ünlü futbolcu Caner Erkin medyatik eşi Asena Erkin’e boşanma davası açtı. Adı bir dönem şarkıcı Berkay’la anılan ve el ele görüntülenen Asena Erkin, ilişkiyi reddetmiş ve Caner Erkin de evliliğini sürdürme kararı almıştı.

Son olarak şarkıcı Berkay’ın arabasının kurşunlanmasının ardından karakola ifadeye çağrılan Asena Erkin yine bu olayla gündeme gelmişti. İlişkilerini artık yürütemediklerini belirten Caner Erkin, hayatlarının çekilmez hale geldiğini söyleyerek eşine boşanma davası açtı. 6 yıldır evli olan çiftin anlaşmalı olarak boşanacağı öğrenildi.

Birbirlerinden mal ve para talebinde bulunmayacak olan çiftin oğullarının velayeti yine anlaşma çerçevesinde annesi Asena Erkin’e verilecek. Birbirlerinden nafaka ya da tazminat talebinde bulunmayacak olan çiftin oğullarının bütün eğitim masrafı babası tarafından karşılanacak. Ayrıca Caner Erkin, Asena Erkin’e aylık 10 bin lira gönüllü olarak nafaka ödeyecek.

İngiltere’de şarkıcı Berkay’la sarmaş dolaş görüntülerinin medyaya düşmesinin ardından uzun süre magazin gündemini meşgul eden Asena Erkin, ilişkileri olmadığını iddia etmiş ve evliliklerini sürdürme kararı almışlardı. Son olarak basına evliliklerinde sıkıntı olmadığını belirten Asena Erkin Caner’in çok iyi bir insan olduğunu dile getirmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir