KARDEM YMM, yüksek düzeyli hizmet kalitesiyle muhasebe, vergi, sosyal güvenlik ve ticaret mevzuatı konularında sistem oluşturarak yürütülmesini sağlar.

2008 yılında yeminli mali müşavirlik ve bağımsız denetim firması olarak faaliyete başlayan KARDEM, kaliteyi esas alan hizmetlerine kesintisiz devam etmektedir.

KARDEM, başta inşaat, metal-makina ve madencilik olmak üzere, enerji, tekstil, gıda, ulaşım, plastik ve diğer sektörlerde sektörel bilgi birikiminin mali mevzuatla harmanlanmasıyla ulaşılan sistematik sonuçları müşterileriyle paylaşmakta ve sistemin doğru şekilde yürümesini sağlamaktadır.

KARDEM, YMM ve Bağımsız Denetim alanında, farklı sektörlerde faaliyet gösteren kurumsal şirketlere yol göstermek, bağımsız denetim, vergi, sosyal güvenlik ve diğer mali mevzuatın ışığında, geleceğe güvenle bakarak büyümeyi hedef alan firmaların doğru adımlarla yürüyebilmeleri için sağlam taşları işaret etmek hedefiyle hizmet vermektedir. İstanbul, Ankara ve İzmir ofisleri, alanında uzman kadrosu, 20 yıla yakın mesleki tecrübesi ile, karmaşık iş hayatında ortaya çıkan sorunlar için farklı yaklaşımlarla alternatif çözümler üretir, hukukun izin verdiği tüm avantajlı yöntemleri oluşturarak yönetime rapor eder. Ayrıca, müşterilerin muhasebe ve finans bölümlerinde çalışan personele sektörle ilgili mali hukuk eğitimi ve danışmanlık hizmetlerini sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir