Öz Taşıma Iş Sendikası'ndan miting gibi piknik etkinliği
Öz Taşıma Iş Sendikası’ndan miting gibi piknik etkinliği

Hafta sonu iki gün her tarafında gerçekleştirilen Geleneksel Piknik Etkinliğine 3 bine yakın üye katıldı.

Öz Nakliye-Meslek Sendikası, geleneksel ülkü getirdiği piknik etkinliklerinin ikincisini Ankara’daki üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi. Üyelerin aileleriyle birlikte katıldığı program, havanın da hoş olmasıyla epeyce eğlenceli geçti.

Programla ilgili açıklamada yer alan ADALET-IŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Nakliye-Meslek Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “Geçen yıl başlattığımız ve geleneksel ayla getirdiğimiz piknik organizasyonumuzun ikincisini Ankara Büyükşehir Belediyemizde görevli sendika üyelerimizle birlikte gerçekleştirdik. Yoğun bir katılım oldu ve biz bu durumdan epeyce memnunuz. Programımızı iki güne yaydık. Cumartesi günü mesaide olan üyelerimiz Pazar günü, Pazar günü çalışan üyelerimiz ise Cumartesi günü katıldı. Biz üyelerimizle var olduğumuzu bilen, üyelerimiz için mücadele sarf eden bir sendikayız. Sendikacılığı yalnızca Toplu Meslek Sözleşmesi imzalamak olarak görmüyoruz. Sosyal sendikacılığı kendimize şiar edinerek, bu doğrultuda farklı alanlara yönlendirilmiş planlamalar yaparak yolumuzda yürüyoruz” biçiminde konuştu.

TİS sürecine girdiklerini de bildiren Genel Başkan Toruntay, “Sendikamız örgütlü olduğu meslek yerleriyle, yeni Toplu Iş Sözleşmesi imzalamak için masaya oturacak. Fazla yoğun bir program bizleri bekliyor. Üyelerimizin hayat standartlarını sağlamlaştırmak, onlara daha çok işe yaramak için işverenlerimizle tabiri caizse sıkı bir pazarlığa oturacağız. İnşallah güzel bir işlem yaşarız ve bu sürecinde sonunda bizleri mutlu edecek imzalar atarız. Piknik etkinliğimizin de bu sürece denk gelmesi, hem bizim ayrıca de üyelerimizin deşarj olması açısından epeyce iyi oldu. Sendika olarak üyelerimizin iş ortamından azıcık olsun uzaklaşıp nefes almalarına fırsat sağlamaya devam edeceğiz. Ankara’dan sonraki durağımız ise Kayseri olacak. Kayseri’de de üyelerimizle bir araya geldikten sonradan son olarak Gaziantep’te etkinliğimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

İki gün her tarafında gerçekleştirilen etkinlikte, kura çekimiyle hediye de dağıtıldı. Ilk gün Genel Başkan Mustafa Toruntay, ikinci gün ise Otobüs Dairesi Başkanı İhsan Ün çekilişi şampiyon şanslı üyelere hediyeleri takdim etti.

Etkinliğe; Ankara Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Dairesi Başkanı İhsan Ün, EGO Genel Müdür Vekili, Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanları, Çevre Koruma Dairesi ile Kent Estetiği Dairesi Birim Müdürleri, BENLIK Bölge Müdürleri ve sendika iş yeri temsilcileri katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir