2. Lig Kırmızı Grupta 1. lige çıkmak için mücadele eden Ankara temsilcisi MKE Ankaragücü 3 puan için çıktığı maçta İnegölspor’u evinde 3-0 yenmeyi başardı.

Ligin 21. haftasında zirve mücadelesi veren MKE Ankaragücü evinde İnegölspor’u ağırladı. Saat 13:30’da Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadeleyi hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetti. Ankara’nın en köklü ve eski kulüplerinden biri olan talihsiz olaylar sonucu önce 1. lige ardından da 2. lige düşen Ankaragücü, tekrar eski başarılı günlerini yakalayabilmek için 2 senedir var gücüyle uğraşıyor ve başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta zorlu İzmir deplasmanından Karşıyaka’yı 2-0 yenmeyi başaran Ankaragücü, bu hafta da düşme hattından kurtulmaya çalışan İnegölspor’u evinde 3-0 yenmeyi başardı.

43, 90 ve 90+3’de Emre Kara, Kenan Özer ve Enes Kubat’ın attığı gollerle maçtan 3 puanla ayrılan Ankaragücü bu skorla puanını 45’e çıkartarak maç fazlasıyla zirvedeki yerini aldı.

Ankaralı futbol severlerin yalnız bırakmadığı Ankaragücü önümüzdeki hafta 2. sırada yer alan ve aralarında 2 puan bulunan Gümüşhanespor’la zirve mücadelesi verecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir