Şirketlerin web sitesi açsak mı açmasak mı diye düşündüğü dönemden dijitalleşen dünyayla beraber süreç artık her şirketin en az bir web sitesi olma aşamasına geldi. Reklam için, SEO için, kurumsal kimlik için ve kendilerini dijital sayesinde tüm dünyaya ulaştırabilmek için açılan web siteleri artık mobil uyumlu ve şık tasarımlı olmak zorunda. Google’ın mobil uyumluluğa sıralamada dikkat ettiği açıklaması ve kullanıcıların artık %70’nin internet sitelerine cep telefondan girmeleri nedeniyle web tasarımda mobil uyumluluk büyük önem taşımaya başladı.

Kullanıcı dostu ve şık arayüz tasarımlarıyla bilinen eef Creative Reklam Ajansı yılın kullanıcı dostu ara yüz tasarımı ödülünü geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir ödül töreniyle aldı.

Ankara Reklam Ajansı olarak Ankara merkezli faaliyetlerini yürüten eef Creative Reklam Ajansının başarılı ekibi yaptıkları şık tasarımlarla otoriterlerden de tam not almayı başardı. Web Tasarım Ankara hizmetinin yanı sıra reklam danışmanlığı ve grafik tasarım hizmetlerini de müşterilerine sunan ajans Reklam Ajansı kimliğiyle ön plana çıkmayı başardı.

Reklam Ajansı olarak uzun yıllardır Ankara’da hizmet veren eef Creative Reklam Ajansı genç ve dinamik ekibiyle başarılı işler çıkarmaya devam edeceklerini ifade ettiler. Yaptıkları işler ve başarılı projelerle Ankara’nın sayılı ajanslarından biri olan ajansı bizler de haber ekibi olarak tebrik ediyor başarılı çalışmalarına devam etmelerini umut ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir