Şu anda piyasaya fiyatlandırma sunarken dikkat ettiğimiz birçok temel maddeler bulunmaktadır. Öncelik de tek kişilik bölmeli wc kabini fiyatı şu anda 3500 TL fiyat ile başlamaktadır. Bu fiyat 29 Mart 2022 itibariyle geçerlidir ama fiyatlandırmalar ne yazık ki önümüzdeki haftalarda yine artabilir.

Bu yazımızda mobil tuvalet prefabrik tuvaletleri ve wc kabin ürünlerinin neden fiyatlarının arttığına dair bilgilendirici yazı yazmak için konuyu açmış bulunuyoruz. Ürünlerin fiyatlarını etkileyen en önemli etken ne yazık ki kur ve dolar üzerindeki dalgalanmalardan ve malzemelerin yurtdışından geldiğinden dolayı artmaktadır. Her ürünün veya her bir hizmetin arz ve talep eğrisi vardır. Aynı şekilde polyester kabin veya konteyner tuvalet duş ürünleri içerisinde de aynı şekilde geçerlidir. Ürünlerin fiyatlarını arttıran bir diğer etkenler ise ürünlerin genişlik uzunluk ve özellik fiyat listeleri olmaktadır. Bir ürünü oluşturan fiyatlandırmalar da şu anda günümüzde etkileyen en önemli sebepler arasında fiyatlandırma politikaları yer almaktadır.

SEYYAR WC DUŞ TAŞINABİLİR PORTATİF ÜRÜNLERİN FİYATLARINI ETKİLEYEN MADDELER

Fiyatlandırmalar da seyyar tuvalet ürünlerinde özellikleri nakliye konularda özellikle benzin ve mazot ların piyasadaki mevcut durumuna göre artan oranlar ile devam etmektedir. Yani mazotta akaryakıttaki her indirim veya fiyat arttırma ne yazık ki nakliye piyasası üzerinde de ürünün sevkinde de aynı derecede ve oranda teslimde fiyatın artmasına neden olmaktadır. Sadece mobil tuvalet kabini satın almış oluyorsunuz. Ayrıca o ürünün sevki sırasında size gelmesi için uygun nakliye aracına da ödemesiz taşıma ödemesi yapmış oluyorsunuz.

Seyyar polyester tuvalet ürünlerinden en fazla tercih edilen tek gözlü olan ürünlerdir. Tek gözlü olarak ifade ettiğimiz ürünler ise 110×110 ölçüleri ile başlayıp 150×150’ye kadar giden tek kişinin kullanabileceği ürünlerin hepsini kapsamaktadır. Türkiye’de hem polyester hem sandviç panel hem de plastik malzemeden taşınabilir portatif tuvalet ürünleri yapılabilmektedir. Taşınabilir portatif tuvalet ürünlerini her türlü şantiyelerde işçilerin kullanımı için ve ayrıca konser fuar gibi etkinliklerde de yine birden fazla satın alarak kullanabilirsiniz. Özellikle Afrika gibi ülkelerde de ve Savaş coğrafyalarında da bu gibi ürünler sıklıkla kurulumu yapılmaktadır. Çünkü insanlar yerlerinden olduğundan dolayı mevcut temel ihtiyaçların karşılanması adına hazır yapı sistemleri arasında yer alan mobil tuvalet ürünlerimiz en önemli yardımcıları olmaktadır.

Konumuzun buraya kadar esas itibariyle fiyatlandırmaları neden attığını ifade etmiş olduk sadece fiyatlandırma aşamasında firmalarında kendi aralarındaki politik faaliyetleri yer alabilir. Ürünlerimizin rengi ürünlerimizde kullanacağımız bütün aksesuarlar ve aynı şekilde gideceği yer yani gebze’den uzaklığı da bütün fiyatlandırma politikasında etkin rol oynayan kalemler arasındadır. Ayrıca yurtdışı için özel olarak imal ettiğimiz demonte halde yaptığımız portatif tuvalet ürünlerini tek bir konteyner içerisinde 50,60 adete kadar ürünün rahatlıkla nakliyesini sevk edebilir hale gelmiş bulunmaktayız. Bu ürünler yurtdışında yapılan bütün inşaat projelerinde bir diğer spor faaliyetlerinde de özellikle kullanılmıştır. Ayrıca o bölgelerde yaşanan insani felaketlerde de ne yazık ki bu gibi olumsuz durumlarda da seyyar mobil tuvalet ürünlerimiz talep görmektedir.

HAZIR WC DUŞ SEYYAR TAŞINABİLİR ÜRÜNLERİN GARANTİ SÜRESİ

Hazır tuvalet kabinlerinde müşterilerimizin düşündüğü ve akıllarında kalan en önemli sorulardan bir tanesi satın alınan ürünün garanti süresi ve kurulum konularıdır garanti süresi standart olarak tüm yalıtımlı ürünlerimizde 2 yıl kapsam içerisindedir. Lakin ürün üzerinde bulunan etiket söküldüğünde itibaren ne yazık ki Garanti dışarısında kalınmaktadır.

Hazır tuvalet ürünlerinde yer alan bütün vitrifiye malzemeleri de özel olarak seçilen malzemeleri oluşturmaktadır. Çünkü yapmış olduğumuz bütün ürün anahtar teslim olarak sizlere ulaşmaktadır. Sadece gerekli elektrik ve su tesisatı gider tesisatlarının bağlanması kalmaktadır. Bu gibi durumunda dışarıdan özel sıhhi tesisat şirketi çağırarak da yaptırabilirsiniz. Ayrıca sizlerin de bu gibi işleri yapmanız da çok zor bir iş kolu değildir. Rahatlıkla yapabilirsiniz.

Hazır olarak prefabrik tuvalet kabini ürünlerimizde bağ ve bahçelerde de mevsimlik işçilerin kullanımı açısından tercih edilebilir hale gelmiştir. Çünkü bağ ve bahçeler mevcut konaklama evleri uzak olduğundan dolayı ihtiyaç giderme konusunda tekrardan eve gitmek yerine mevcut yakın bölgelere konmuş olan ürünlerimize ihtiyaçlarını gidermeleri çok kolay olmaktadır. Bu nedenledir ki en az 5 ve 6 7 adet satın almalar mümkündür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir