Grafik tasarım hizmetlerinden faydalanabilmek için hoş geldiniz. Bugünlerde sosyal medyada güçlü bir varlık her zamankinden daha önemli. Sosyal medya marka tasarımınız Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Google+ veya diğer herhangi birinde aktif değilse, muhtemelen bunu okurken bile sayısız iş fırsatını kaçırıyorsunuzdur. Sosyal medyada olmak, düzenli olarak güncellemeler göndermek ve takipçileriniz için değer sağlamak harika ama nasıl bir ilişki kuracağınız size bağlıdır. Sosyal medya ve grafik tasarımın devreye girdiği yer burasıdır.

Grafizon Reklam Ajans Başkanı Nilay Sarıkaya, ilaç ve kozmetik sektöründe edinmiş olduğu satış ve pazarlama deneyimlerini aktarmak üzere Grafizon Reklam Ajansı’nı kurmuştur.

Aynı zamanda marka yönetimi ve iletişimi alanında uzman olan Nilay Sarıkaya, Türkiye’nin önde gelen tanınmış markalarına Grafizon Reklam Ajansı olarak dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi, tasarım hizmetlerini vermiş olup, markaların her bir alanda fark yaratmalarını sağlamıştır.

Kozmetik sektörü başta olmak üzere ilaç, gıda, tekstil, emlak, inşaat, mobilya sektörlerine de hizmet veren Grafizon Reklam Ajansı , Nilay Sarıkaya önderliğindeki yetenekli, yenilikçi, hızlı ve güvenilir ekibi ile diğer ajanslardan sıyrılarak farkını kalitesi ve uzun solukla çalışma partneri olarak ortaya koymuştur.

Grafik Tasarım Hizmetleri

Grafizon, çevrimiçi pazardaki lider ve tutkulu grafik tasarım hizmet sağlayıcılarından biridir. Yaratıcı tasarımcılarımız broşürler, afişler, el ilanları, kartvizitler, e-kitaplar ve daha pek çok şey için olağanüstü ve dikkat çekici görseller sunmaktadır.

Grafik tasarımlarımız, potansiyel müşterilerinizin zihninde harika bir izlenim bırakabilir. Profesyonellik ve çarpıcı yaratıcılık becerilerinin eksiksiz bir karışımıyla uzman tasarımcılarımız, çevrimiçi dünyada işiniz için parlak bir profil oluşturabilir.

Grafik tasarımda öncü olan Grafizon, çevrimiçi işinizin standardını çeşitli platformlarda dönüştüren muhteşem tasarımlar yaratır. Tasarımcılar, iş fikirlerinizi etkileyici grafik tasarımlarla müşterilere aktarmak için akıllı ve yaratıcı çalışmalar yapmaktadır. Ayrıca Adobe Creative Cloud, Corel Draw, Google Slides, Canva ve çok daha fazlasını içeren grafik tasarım araçlarıyla çalışmalar yapmaktadır.

Yukarıdaki tasarım hizmetlerinin yanı sıra, video produksiyon hizmetleri de yapılmaktadır. Rakip firmalardan farklılaşmak için markanıza uygun en iyi reklam filmi kurgulanmaktadır ve hayata geçirilmektedir. Profesyonel ekibi ve kaliteli ekipmanları ile reklam filmi ve tanıtım filmi videoları hazırlanmaktadır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir