Yeni nesil ödeme firmalarına artan ilginin ardından çok sayıda dijital cüzdan ve online ödeme sistemleriyle ilgili firmalar kurulmaya başlandı. Piyasada çok sayıda dijital cüzdan ve ödeme platformu olunca kullanıcılar güvenilir firma bulmakta ya da hangisinin güvenilir olduğunu anlamakta zorlanmaya başladı.

Güvenli Ödeme Firmalarına Nasıl Güvenebiliriz ?

Yeni nesil ödeme platformlarından bir firmayla çalışmak istediğinizde öncelikle BDDK izin belgesi olup olmadığını sorgulamanız gerekiyor. 6493 sayılı kanun kapsamında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kuruluşu tarafından verilen lisans ile izinli kuruluşlar arasında yer alan payfix.com.tr firması da güvenilir firmalar arasında yerini almayı başardı. Kısa sürede çok sayıda üyeye ulaşan Payfix ile ile ilgili en merak edilen konuların başında payfix para çekme geliyor.

Payfix Para Çekme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Payfix para çekme işlemi yapabilmeniz için öncelikle bir Payfix hesabınız olması gerekmektedir. Oluşturduğunuz hesap ile Payfix hesabınıza giriş yaparak para çek sekmesine https://www.payfix.com.tr/sayfa/para-cek.html tıklamanız gerekmektedir. Bu sayfada daha önce eklemiş olduğunuz banka hesabınızı seçtikten sonra tutarı da yazıp onaylamanız gerekiyor.

Payfix para çekme işlemini yapabilmeniz için öncelikle hesabınızın onaylı olması ve sisteme girilen banka hesap bilgileri kendinize ait olması gerekmektedir. Çekim talebinde bulunduğunuz para maksimum 15 dakika içerisinde banka hesabınıza geçecektir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir