İnşaat sektörlerinde ve ayrıca çeşitli mermi, pil, lehim ve diğer alaşımların yapımında kullanılmaktadır. Ses titreşimlerinin emici özelliği çok güçlü olan bu element, ses yalıtımlarında kullanılmaktadır. X-ışını ekipmanları ve nükleer santrallerde radyasyon kalkanı olarak işlev görmektedir. İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi firması kurşun tuğla, kurşun kapı, kurşun kaplama ve kurşun cam gibi hizmetler sunmaktadır.

Kurşun Levha Kurşun Tuğla

Kurşun tuğlalar genelde ağırlık sağlayabilmek için kullanılmaktadır ve aynı zamanda duvar kemerlerinde, nükleer kaplamalarda ve radyoaktif maddelerde kullanılmaktadır. Kurşun tuğla imalatları; sıvı sıcak kurşunun kalıplara dökülmesi ile gerçekleşmektedir. Kurşun levha konusunda dilediğiniz her zaman İstanbul kurşun ve metal sanayiyi tercih edebilirsiniz.

Kurşun Kapı

Kurşun kapı; radyasyonlu alanlar ve röntgen odaları için özel olarak tasarlanmış tüm hastane, poliklinik ve radyasyona maruz alanlar için kullanılmaktadır.

Kurşun Kaplama

Bilgisayarlı Tomografi, Tomografi, Röntgen, Radyoterapi, Panoramik röntgen odası duvarlarının kaplama işlemlerinde kullanılan kurşun kaplama, istenilen değerdeki kurşun levhalarla zırhlanarak çelik konstrüksiyon üzerine tercih edilen modeli kaplamalar yapılmaktadır.

Radyasyona karşı yüksek bir radyasyon izolasyonu sağlar. Kurşun kaplama hizmetlerinin yanında yine bu odalarda kullanılan her ölçülü kurşun kapılar ve kurşun cam ile oda güvenliğini tam olarak sağlanmaktadır.

Kurşun Cam

Kurşun cam, x-ışını ve gama radyasyonuna karşı korumaktadır. DR-2 düşük voltajlı röntgen tüpleri için kullanılır, DR-6® yüksek voltajlı gama radyasyonuna ve röntgen ışınlarına maruz kalmaya dayanacak şekilde yüksek teknolojilerle tasarlanmıştır. Kurşun cam hastaneler, araştırma laboratuvarları ve tıbbi ofisler için son derece esnek çözümler sunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir