Kuluçka makinesi embriyolar için gerekli olan fiziki koşulların sağlanmasına olanak tanıyarak sağlıklı üretimlerin gerçekleştirilmesini sağlar. Civcivlerin gelişebilmesi için gerekli olan ısı ve nem makineler sayesinde oluşturulabilmektedir. Çiftçiler istedikleri şekillerde tek seferde fazlaca üretimler gerçekleştirebilmektedirler. Yumurtalar için gerekli doğal ortam koşulları makineler ile birlikte sağlanabilmektedir.

Yumurtaların civcive dönüşebilmeleri gerekli oranlarda ısı ve nem verilmesi gerekmektedir. Doğal ortamlarda kanatlı anneler tarafından gerçekleştirilen bu işlemler yapay ortamlarda doğal ortamı aratmayacak şekillerde yapılmaktadır. Tek seferde fazlaca üretim gerçekleştirilmesini sağlayan bu sistem yeni nesil sistemlerle desteklenmiştir. Otomatik kuluçka makinesi ile birlikte kişiler iç ortama çok daha hakim olabilmekte ve gerekli olan şartları çok daha sağlıklı bir şekilde sağlayabilmektedir.

Kuluçka Makineleri Sağlıklı Yavrular Verir

Uzun yıllar boyunca kullanılan bu sistemler hayvanların sağlıklı yavrular elde etmesine olanak tanır. Doğal kuluçka dönemlerinde gerçekleştirilen her türlü koşul makineler tarafından çok daha iyi bir şekilde sağlanmaktadır. Bu nedenle yüksek verimli çıkımlar elde edilmektedir. Hobi kuluçka makineleri ile birlikte kişiler kendi embriyolarını sağlıklı bir şekilde geliştirebilir ve iç ortam koşullarını rahatlıkla takip edebilir.

Makineler gerekli olan ısıyı, nemi verir ve aynı zamanda çevirme işlemleri ile birlikte yumurtaların gelişimlerini destekler. Gerekli havalandırma koşullarının oluşturulmasına olanak tanır ve yumurtalar gerekli olan oksijeni elde edebilir. Oda ortamının havalandırmaları üzerinde yaptığı ince ayarlar sayesinde yumurtlar gerekli olan oksijeni rahatlıkla elde edebilmektedirler.

Kuluçka makinesi fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir. NY Ticaret ile birlikte çiftçiler istedikleri özelliklere sahip olan kuluçka makinelerini elde edebilmektedirler ve yüksek randıman alabilmektedirler. Yumurtaların sağlıklı bir şekilde gelişim gösterebilmeleri için çiftçiler rahatlıkla tercih edebilir ve üretimlerini gerçekleştirebilir. Yeni nesil sistemler en iyi şekilde performans gösterirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir