Bugün: 22 Mayıs 2012 Salı
Anasayfam Yap Favorilere Ekle Künye
Yeni Üyelik Üye Girişi
  • Ana Sayfa
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Seri İlanlar
  • Firma Rehberi
  • Tüm Yazarlar
  • İletişim
  • SON DAKİKA
    • Gündem
    • Siyaset
    • Ekonomi
    • Dünya
    • Spor
    • Sağlık
    • Teknoloji
    • Kültür Sanat
    • Eğitim
    • Magazin
    • Medya
    • Merkez İlçe
    • Akyurt
    • Altındağ
    • Ayaş
    • Bala
    • Beypazarı
    • Çamlıdere
    • Çankaya
    • Çubuk
    • Elmadağ
    • Etimesgut
    • Evren
    • Gölbaşı
    • Güdül
    • Haymana
    • Kalecik
    • Kazan
    • Keçiören
    • Kızılcahamam
    • Mamak
    • Nallıhan
    • Polatlı
    • Pursaklar
    • Sincan
    • Ş.Koçhisar
    • Yenimahalle
    • Yaşam
    • +
    Ankara Alışveriş Festivaline Geri Sayım
    Nevzat Tandoğan Meydanı'nın İsmi Değişti
    Survivor Adasından Kim Elendi? 14…
    Survivor Adasında Dokunulmaz Oyununu Kim…

    Yüzme bilmeyen gazeteci, 5 aylık bebeği boğulmaktan kurtardı

    Kalp masajı yaparak kurtardı

    12 Ocak 2012 Perşembe 23:44
    Tweet
    Yüzme OSMANİYEnin Kadirli ilçesinde gazeteci Burhan Demircioğlu, yüzme bilmediği halde drenaj kanalına uçan araçta bulunan anne ile 5 aylık bebeğini boğulmaktan kurtardı.

    Olay, saat 17.00 sıralarında Kadirli-Osmaniye Karayolunda meydana geldi. Gazeteci Burhan Demircioğlu 80 KG 933 plakalı otomobili ile seyir halinde iken karşı yönden gelen bir otomobilin drenaj kanalına uçtuğunu gördü. Demircioğlu, otomobilini durdurup yardım için kanala gitti. Aracın hızla sulara gömüldüğünü gören Demircioğlu, yüzme bilmemesine rağmen yaklaşık 2 metre derinlikteki kanala girip otomobili kullanan Sevim Gürlek ve 5 Aylık bebeği Behiceyi araçtan çıkardı. Bebeğin nefes almadığını fark eden Demircioğlu, minik Behiceye suni tenefüs ve kalp masajı yaparak hayata döndürdü.

    Kadirli Devlet Hastanesi götürülüp, yeni doğan servisinde yoğun bakıma alınan 5 aylık Behice Gürlekle ile yakından ilgilenen Başhekim Dr. Atıl Kalecik, Bebek bilinçli müdahale ile hayata döndürülmüş dedi. Kazadan sonra hastaneye kaldırılan ve sağlık durumu iyi olan anne Sevim Gürlek, Otomobilin ön tarafı tamamen suya gömülmüştü. bir şeyde göremiyordum. Bebeğimi aradım, ama bulanık suda bir türlü göremedim. Tam o sırada bir kişi geldi. İsmini sonradan öğrendiğim Gazeteci Burhan Demircioğluna bebeğimin araçta olduğunu ve onu kurtarmasını söyledim. Allah razı olsun hemen kenardan suya girdi ve bebeğimi buldu. İkimizde canımızı Burhan beye borçluyuz. Çok teşekkür ederim diye konuştu.

    KİMSE YARDIM ETMEDİ

    Anne ve 5 aylık bebeğini kurtaran gazeteci Demircioğlu, kazayı görenlerin olmasına rağmen kimsenin yardım etmediğini söyledi. Demircioğlu, Aracın kanala uçtuğunu görünce hemen suya girdim. Sürücü koltuğundaki kadın ağlayarak bebeğim araçta onu kurtarın deyince suda bebeği aramaya başladım. Bu arada otomobilin içi su ile dolup, batmaya başlamıştı. Suya daldım ve bebeği aramaya başladım. Yaklaşık 30 saniye aradıktan sonra elime bebeğin kıyafeti takılınca tutup çıkardım. Otomobilin kapısı açılmayınca camı kırıp annesini de çıkardım. Bebek, nefes almıyordu suni teneffüs ile kalp masajı yaptım. Minik bebek ağlamaya başlayınca kendi aracımla hastaneye götürdüm dedi.

    Yüzme bilmediği halde suya giren Demircioğlu, vatandaşların duyarsızlığı karşısında şaşkınlığını dile getirip, Bu durum karşısında çok üzüldüm. Ben yüzme de bilmiyordum. Araçtan yardım aldım ve yüzme bilmediğim halde tutunarak da olsa suda bebek arayıp, başardım. Bir baba olarak orada o yavruyu öyle suda çaresiz bırakamazdım ve bırakmadım da diye konuştu.

    Haber Kaynağı: Gazete Vatan

    Anahtar Kelimeler: Yüzme Bilmeyen Gazeteci, 5 Aylık Bebeği Boğulmaktan Kurtardı Haberi, Ankara,Yüzme Bilmeyen Gazeteci, 5 Aylık Bebeği Boğulmaktan Kurtardı Haberleri, Kalecik Haberleri ,Kalecik Son Dakika, Kalecik Haber
    Okunma: 90
  • Yüzme bilmeyen gazeteci, 5 aylık bebeği boğulmaktan kurtardı - HABERİNE YORUM GÖNDER
    İLGİLİ HABERLER
  • Kalecik’te Kırsal Turizm Potansiyeli Harekete Geçiyor
  • Yüzme bilmeyen gazeteci, 5 aylık bebeği boğulmaktan
  • Kalecik'te Kan Bağışı
  • Ankara Otelleri
    İlgili Haberler
    Kalecik’te Kırsal Turizm Potansiyeli Harekete Geçiyor
    Ankara ve ilçelerinde turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi çalışmalarına…
    Yüzme bilmeyen gazeteci, 5 aylık bebeği boğulmaktan…
    Kalp masajı yaparak kurtardı
    Kalecik'te Kan Bağışı
    Kalecik Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında,…
    GAZETE MANŞETLERİ
    FOTO GALERİ Tümü

    • Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

    • Hesap Hatası Foto Galerisi

    • Fotoğraf Karesindeki Sürpriz Kişi

    • Tiggo

    • Deniz Altı

    • Fotoğraflarla Erdal İnönü

    • Kanlı Ayin

    • İşyerinde Uyuyanlar Foto Galerisi

    • Devlet Adamlarından Komik Pozlar

    • Çin Kopyası Otomobiller

    • Manzara Resimleri Foto Galerisi

    • Fiorino
    HAVA DURUMU
    ANKET
    Anket Sonucu Tümü

    Sizce Vicdani ret gündeme tekrar gelecek mi ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    ARŞİV
    Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Künye | İletişim | Sitene Ekle | Reklam| RSS 2.0 2012 © Ankara Haberleri @ 2008

    Yazılım: Haber-Sistemi