Ekranların reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor, 2016 yılı için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

7 Şubat’ta ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan Survivor’da yarışacak ünlüler takımı da yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı. Acun Ilıcalı tarafından Türkiye’ye getirilen ve yayınlandığı günler reyting rekorları kıran yarışma programını Acun, TV8’i satın alarak kendi kanalında yayınlamaya başladı. Yaptığı yarışma ve şov programlarıyla bir anda kanalın değerin yükselten Acun, Survivor 2016’nın ünlüler kadrosunu duyurmaya başladı.

Daha önce şarkıcı Yılmaz Morgül ve Trabzonspor’un eski yıldız futbolcusu İbrahim Yattara’yı duyuran Acun Ilıcalı, son olarak DJ’lik ve oyunculuk yapan Yunus Günce’yi duyurdu.

7 Şubat’ta TV8 ekranlarında başlayacak olan yarışma programı için ünlüler kadrosu netleşmeye başlarken, gönüllüler takımı için de başvurular sürüyor.

Survivor 2016‘nın ünlüler takımında yarışması için adı geçen diğer ünlüler ise şu şekilde; Gökhan Tepe, Tolgahan Sayışman, Kerem Bursin, Bu Tarz Benim Ayşegül Melisa Doğan, Tuğba İldiz, Yasemin Allen, Özgün, İsmail Filiz, Ütopya yarışmacı İnci Satır, Selin Şekerci, Anna Babkova ve Oğulcan Engin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir